Scroll Top
screen-shot-2016-12-24-at-5-06-45-pm

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Prenosimo Vam priču o Novom Pazaru u kojoj divna ekipa portala www.mojheroj.com prepoznala i napravila reportažu o našoj kompaniji i privredi našeg grada! Hvala na lepim rečima! Trudićemo se da podignemo naše kapacitete, da plasiramo što kvalitetnije proizvode, na najbolji način predstavimo privredu našeg grada i opravdamo poverenje naših kupaca!

Raspadom bivše Jugoslavije ugašene su brojne privredne grane. Videvši da dolaze krizna vremena i u tekstilnoj industriji braća Međedović dolaze na ideju da iz društvenog sektora pređu u privatni i tako 1989. osnivaju kompaniju UTIP, a poslednjih deset godina posluju kao brend Barbosa, koji je pronašao svoj put od Balkana pa do Amerike. Kompanija UTIP je takođe prepoznala važnost saradnje sa srednjim stručnim školama, što učenicima pruža mogućnost sticanja praktičnog znanja i otvara mogućnost za stalno zaposlenje.

#NoviPazar #Barbosa

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Dg6eX8ka5vs”][/vc_column][/vc_row]