Skip to main content

Zimske jakne

Istražite muške jakne, klasičnog stila i modernog kroja; praktične vodootporne završne obrade, savršene su za zimske dane, dok nas čuvaju od hladnoće.

Prilagođene vama Zimske jakne

Telesna toplota ima nekoliko puteva za bekstvo kada nosite jaknu. Iako je prozračnost važna, održavanje toplote je neophodno.  U zavisnosti od jakne, kapuljača će imati izolaciju za održavanje toplote.

Super topla

„Savršena urbana jakna koja će zaštititi od hladnoće, vlage i vetra. Vrhunska zaštita od nepogoda. Kapuljača se može skinuti. Kroj je savršen spoj modernog stila i funkcije. „

Vrhunski kvalitet

Za upotrebu u svim vremenskim uslovima i održavaće vas suvim. Lep uski kroj, više nikada nećete morati da brinete o hladnim vremenskim uslovima.

Vodootporna

Ako želite da se potrošite na zimsku jaknu koji će trajati godinama Ova jakna je vodootporna, otporna na vetar i super topla zahvaljujući svojoj izolaciji.

Otkrijte Barbosa Zimsku jaknu.

Zakopčate svoju jaknu i sačuvajte toplotu.

Poručite

Zimska kolekcija

Pravi, kvalitetni izbor.

Ako živite u oblasti u kojoj je zimsko vreme, znate koliko je važno imati jaknu pri ruci. Slično kao dobar par čizama za sneg ili termo rukavica, zimska jakna je nešto što ćete nositi svaki dan tokom hladnijih meseci — zbog čega bi trebalo da investirate u visokokvalitetnu opciju.