fbpx
Scroll Top

O NAMA

Uticajni, inovativni i progresivni! Barbosa uvodi potpuno moderan pristup modi. Vođena novom vizijom, modna kuća Barbosa definiše luksuz 21. veka. Naši proizvodi predstavljaju vrhunac italijanskog kroja i neprevaziđeni su po svom kvalitetu i pažnji prema detaljima.

KO SMO MI?

BARBOSA nastaje 2006. godine i sa njom se rađa potpuno nova smernica našeg preduzeća. BARBOSA odmah po svom osnivanju dobija veliku pažnju na našem tržištu pa ga velikom brzinom i osvaja svojim kvalitetom i cenom. BARBOSA brzo postaje sinonim za eleganciju, otmenost, luksuz i stil.

BARBOSA poseduje sopstvenu mrežu od 15 luksuznih prodavnica širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Naši proizvodi su poznati po mnogo čemu, a glavno je najbolje usklađen odnos kvaliteta i cene.

ISTORIJA

Naš brend BARBOSA proizilazi iz preduzeća UTIP koje je osnovano 1989. godine, a počeo sa radom 1990. godine. Od samog osnivanja preduzeća na čelu su bili najeminentniji stručnjaci u oblasti tekstila koji su ujedno bili i njeni osnivači. Već nakon prve godine poslovanja započeta je i proizvodnja muške i ženske konfekcije kao i izlazak na tržište Nemačke i Rusije.

BARBOSA kao brend UTIP-a je registrovan u Ženevi kao i u svim zemljama Evrope, SAD-a i Rusije.

Kod nas je kvalitet uvek na prvom mestu, prioritet broj 1, pa su naše košuljeodela prepoznatljivi po kvalitetu širom Balkana. Politika naše firme se svodi na to da nudimo najbolji kvalitet za najpristupačniju cenu. O nama