Na ukupan iznos u korpi 10% popusta

Model MKS V006-00-D03

6.800,00 RSD

Savršenstvo stila: Muška košulja MKS V006-00-D03

Otkrijte savršenstvo stila i udobnosti uz našu mušku košulju MKS V006-00-D03. Izrađena od 100% pamuka, ova bela košulja kombinuje vrhunski kvalitet materijala s besprekornim dizajnom. Sa rasponom veličina od L do 3XL, sigurni smo da ćete pronaći idealno pristajanje koje će naglasiti vašu figuru i istaći vašu ličnost.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Opis

Muška košulja MKS V006-00-D03: Izuzetna udobnost tokom celog dana

Kada je udobnost u pitanju, ne pravimo kompromise. Naša muška košulja MKS V006-00-D03 izrađena je od visokokvalitetnog 100% pamuka koji pruža izuzetnu mekoću i prozračnost. Ovaj prirodni materijal omogućava vašoj koži da diše, čineći je idealnom za duge radne dane, sastanke ili posebne prilike. Bez obzira na to koliko ste zauzeti, ova košulja će vam pružiti osećaj svežine i komfora tokom celog dana.

  • Pamuk visokog kvaliteta
  • Mekoća i prozračnost
  • Pogodno za duge radne dane

Elegantan dizajn koji privlači pažnju

Košulja MKS V006-00-D03 kombinuje klasičan dizajn s modernim elementima kako bi vam pružila sofisticiran izgled koji će vas istaći iz mase. Bela boja košulje donosi osećaj elegancije i čistoće, dok se precizno izrađeni detalji i pažljivo postavljeni šavovi ističu kao znak vrhunskog kvaliteta. Bez obzira da li je vaša prilika formalna ili neformalna, ova košulja će vam pomoći da ostavite snažan utisak svaki put.

  • Klasičan dizajn s modernim elementima
  • Elegancija i čistoća bele boje
  • Precizno izrađeni detalji i šavovi

Prilagodljivost i stil za svaku priliku

Muška košulja MKS V006-00-D03 dolazi u rasponu veličina od L do 3XL, kako biste pronašli savršeno pristajanje koje će vam istaći figuru i naglasiti vašu ličnost. Bez obzira da li je vaš stil klasičan, moderni ili negde između, ova košulja je univerzalni komad koji se lako kombinuje s različitim odevnim predmetima. Ova košulja pruža beskrajne mogućnosti za eksperimentisanje s modnim stilovima i prilagođava se svakoj prilici.

  • Raspon veličina od L do 3XL
  • Pristajanje koje ističe figuru
  • Univerzalni komad koji se lako kombinuje

Facebook

Instagram

Dodatne informacije

Boja

00 – D03

Veličina

L, XL, XXL, 3XL