Na ukupan iznos u korpi 10% popusta

Model MC-6018-01

14.950,00 RSD

Izdržljivost i kvalitet

Izrađene od 100% prirodne kože, ove muške cipele su izdržljive i kvalitetne. Svaki par cipela prolazi rigorozne testove kvalitete kako bi se osiguralo da će trajati godinama. Njihova izdržljivost znači da su ove cipele savršene za dugotrajno nošenje na poslu ili za posebne prilike.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Opis

Izdržljivost i kvalitet

Muške cipele MC-6018-01 izrađene od 100% prirodne kože, ove muške cipele su izdržljive i kvalitetne. Svaki par cipela prolazi rigorozne testove kvalitete kako bi se osiguralo da će trajati godinama. Njihova izdržljivost znači da su ove cipele savršene za dugotrajno nošenje na poslu ili za posebne prilike.

Muške cipele MC-6018-01: Stil i elegancija

Ove crne muške cipele su savršen izbor za bilo koju elegantnu prigodu. Njihov klasični dizajn s minimalnim detaljima omogućuje im da se lako uklope u svaku kombinaciju odela. Njihova elegantnost će vam dati potrebnu samopouzdanje i stil za sve formalne prilike.

Udobnost i podrška

Ove muške cipele ne samo da izgledaju sjajno, već su i izuzetno udobne. Izrađene od prirodne kože, ove cipele se savršeno prilagođavaju vašem stopalu kako bi vam pružile maksimalnu udobnost. Pored toga, đon je izrađen od mekane gume koja pruža optimalnu podršku vašim stopalima tokom celog dana.

Facebook
Instagram

Dodatne informacije

Broj

40, 41, 42, 43, 44, 45