Skip to main content

Odela za muškarce

Otkrijte niz visokokvalitetnih, u trendu muških odela koja su savršena za kancelariju, kao i za svečane događaje kao što su venčanja, mature i posebne prilike.

Prilagođeni vama Barbosa Odela

Niz visokokvalitetnih, u trendu muških odela, U rasponu od crnih, sivih i tamnoplavih odela koja su idealna za posao, do venčanih odela i smokinga.

Stručno skrojeno odelo

Da biste postigli izgled, potrebno vam je ležerno odelo. Ali samo zato što je opušteno ne znači da bi trebalo da vam stoji loše. Ležerno odelo bi i dalje trebalo da bude dobro skrojeno odelo koje vam besprekorno stoji. Ničija garderoba nije potpuna bez odela, uverite se da li ste opremljeni sa izborom naših odela.

Koji stil je pravi za vas?

Sa toliko dostupnih odela može se lako izgubiti u preokretima izbora. Da biste odlučili šta tražite, prvo razmislite o prilikama za koje se oblačite. Ako je za posao, onda je pravo odelo sa dva dugmeta, a ako je u pitanju formalni događaj, onda će smoking učiniti trik.

Inpresionirajte stilom

U rasponu od crnih, sivih i tamnoplavih odela koja su idealna za posao, do venčanih odela i smokinga, naša kolekcija osigurava da se možete oblačiti kako biste impresionirali. Uparite se sa našim asortimanom kvalitetnih košulja i kravata, i dodajte prsluk i svečane cipele za eleganciju odeće.

Nova "ceremony" kolekcija

Visokokvalitetna muška odela savršenog kroja.

Novi „komadi“ ove sezone.

Odelo su neophodan komad odeće u ormanu svakog muškarca.

Kolekcija Proleće Leto 2022.

Kreirajte sopstveni stil.

Moderni stilovi odela se ne razlikuju, a čak i danas, regioni širom sveta imaju svoje jedinstveno shvatanje uobičajenog odela i načina na koji se ono nosi. To ne znači da je stil odela bilo kog regiona bolji, već pokazuje dinamičnu prirodu i bogate detalje iza jednostavnog, ali moćnog odela.

Ceremony Program

Džentlmenski izgled.

Nastavite da pravite smele poteze. Izvucite maksimum u svom venčanom odelu ili smokingu.

Kolekcija muških odela