fbpx
Scroll Top

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overflow=”visible” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” css=”.vc_custom_1527580767426{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_spacing=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” column_position=”default” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” animation_type=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Polisa Privatnosti

[/vc_column_text][vc_column_text]Posetom i korišćenjem našeg sajta prihvatate i saglasni ste sa navedenom politikom privatnosti.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

U ime UTIP D.O.O. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni UTIP D.O.O. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Utip d.o.o (brend Barbosa) se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa navedenim:

 • Utip d.o.o
 • Koje informacije prikupljamo
 • Kako koristimo ove informacije
 • Sigurnost podataka
 • Ko još može videti vaše informacije
 • Zabrinuti ste zbog
 • Kontaktirajte nas

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Utip d.o.o (brend Barbosa):

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.barbosa.rs je kontrolisana od strane UTIP DOO Novi Pazar, kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Novom Pazaru, Mihajla Pupina BB.

 

Koje informacije sakupljamo:

 • Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo “cookies” (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.barbosa.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Kako koristimo ove informacije:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom politikom bezbednosti informacija i mogu biti upotrebljene za:

 • Pružanje podrške kupcu
 • Pomoći pri sprečavanju prevara
 • Administracija nagradnih igara

Prilikom korišćenja www.barbosa.rs i kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Sigurnost podataka:

Vaša bezbednost je garantovana jer Utip d.o.o koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

Ko još može videti Vaše podatke:

Pored ovlašćenih zaposlenih u Utip d.o.o Vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

Zabrinuti ste zbog:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Utip d.o.o Politiku Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate pomoću podataka preko „KONTAKT“ stranice i informacija će biti ispravljena čim budemo u mogućnosti, ili uklonjena na vaš zahtev.

Kontaktirajte nas:

Ukoliko smatrate da Vas uslovi ne zadovoljavaju, ili da ih mi nismo ispoštovali u bilo kom pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]